‘FUYAPI’DAN İHTİŞAMLI 10. YIL KUTLAMASI’

Aydın Kuşadası başta olmak üzere Türkiye’nin turistik bölgelerinde lüks konut projeleri inşa eden Fuyapı, sektördeki 10.yılını Charsima De Luxe Hotel’de muhteşem bir lansman ile kutladı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un üstlendiği lansmanda, Yeşim Salkım sahne aldı. Salkım, birbirinden güzel parçaları ile misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.

Fuyapı’nın sektörde başarılarla dolu geçen 10. Yılının  kutlandığı lansmanda katılımcılar arasında Dünya Gazetesi Ceo’su Burcu Kösem,Dünya Gazetesi İletişim Müdürü Sait Ravanoğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Yüksel Okşak ve Fuyapı reklam yüzü ünlü oyuncu Korel Cezayirli yer aldı.

Villa ve site konseptindeki lüks konut projeleri ile alanında fark yaratmayı başaran Fuyapı, mimarisi ile modern, kullanım ve sosyal alan açısından zengin projelere imza atarak inşaat sektörünün liderleri arasında yer alıyor.

Fu Consept Plus, Fu Citylife, Fu İdealife, Fu Green Consept projeleyile lüks konut segmetinde yeni bir ekol oluşturmayı başaran Fuyapı, yalnızca bir bina değil, içerisinde 4 mevsim yaşanabilecek yaşam alanları yaratan bir marka olarak sektör standartlarının üzerinde projelere imza atıyor

 

‘Başarı Dolu Bir Geçmiş İle Geleceğe Umutla Bakıyoruz’

Lansmanın açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, mutluluklarına eşlik eden misafirlere teşekkürlerini ileterek memnuniyetini dile getirdi.  Açılış konuşmasında Fuyapı’nın yalnızca bir inşaat firması olmadığını vurgulayan Ünsal, ‘’ Fuyapı olarak 10 yıl önce hayal bile edilemeyecek kadar büyük hedefler ile yola çıkmıştık. Ancak azim,çalışma ve disiplin ile belirlemiş olduğumuz hedeflere adım adım yaklaştık. Değerli çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın desteğiyle de adımlarımız her geçen gün daha da büyüyor. Geçmişimizde elde etmiş olduğumuz başarılar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Benimsemiş olduğumuz yenilikçi yaklaşım, kendimizi sürekli olarak geliştirmemizi sağlıyor. Geliştiriyor, üretiyor ve de her daim en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada geçmişte elde ettiğimiz başarıların gururunu yaşarken, gelecekte daha büyük hedeflerle yolumuza devam edeceğimiz için heyecan doluyum. Fuyapı sadece bir inşaat firması değil, aynı zamanda bir vizyon göstergesidir. Bugün bu vizyonu hayata geçirme yolunda önemli bir adım atıyor olacağız. Bu yolculukta bizimle birlikte olan ve bugün burada mutluluğumuzu paylaşan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“Toplam 103.000 m² Proje Alanı 400 Adet Konut”

Sağlam ve sürdürülebilir büyüme hedefleri çerçevesinde kurulduğu günden bugüne , ‘yaşam alanı yaratma’ prensibi ile toplam 103.000 m’2 proje alanında 400 konut inşa eden Fuyapı, bölgesine ve de Türkiye’ye katma değer sağlıyor. Fuyapı’nın benimsediği; Yalnızca bir bina değil, içerisinde 4 mevsim yaşanabilecek yaşam alanları yaratma prensibi ile inşa edilen projeler arasında; İlkim Konakları, İlkim Villaları, İlkim Concept ve İlkim Concept Plus, Green Concept, FU | Idealife ve FU | Citylife  projeleri yer alıyor.

 

‘Sahnede Yeşim Salkım Rüzgarı’

Muhteşem lansmanda sahne alan ve birbirinden güzel parçaları ile geceye renk katan Yeşim Salkım Fuyapı’ya başarılarının devamını dileyerek, ‘’ Daha nice nice 10’lar 20’ler 30’lar 40’lar. Bu zamanda güvenilir bir firma olmak çok zor. Belli ki siz de bu güveni sağlamışsınız. Umarım başarılarla dolu yıllar geçirirsiniz. Sayın Özer Ünsal ve Funda Ünsalı kocaman alkışlıyoruz tabi ki. İnşallah ben de sizden bir ev alırım. Kuşadası benim sahneye çıktığım ilk yerlerden biridir. Çok özel benim için.’’ İfadelerini kullandı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir