SİSMİK İZOLATÖRLÜ YAPILARA İLGİ ARTIYOR

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan da alıcıların da yer aldığı Yapı Fuarı 2024’ün üçüncü günü de büyük başarılara sahne oldu. 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild ‘e katılım sağlayan markalardan biri de Fago Sismik İzolasyon oldu.  

İnşaat sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Fago Sismik İzolasyon, fuar hareketliliği içerisinde önemli bir yer ediniyor. Fago Sismik İzolasyon Genel Müdürü Banu Aydın, fuar standlarında yoğun ilgi gördüklerini ve mevcut müşterilerin yanı sıra pek çok danışanı ağırladıklarını belirtiyor.

İzolatörün herkes tarafından kolaylıkla ulaşılabileceği bir inşaat malzemesi haline gelmesi amacıyla kurulan Fago Sismik İzolasyon, deprem sonrası insanların konforlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak. Bu doğrultuda Türkiye’de önemli yatırımlar gerçekleştiren şirket, A’dan Z’ye eksiksiz bir hizmet sunuyor. Mühendislik hizmetleriyle başlayan süreç, izolatörlerin üretimi, montajı ve projelendirme süpervizörlüğü ile devam ederek yıllık bakım ve kontrollerle tamamlanan bir bütünlük oluşturuyor. Bu yaklaşım, şirketi sektörde fark yaratan bir konuma taşıyor.

Fago Sismik İzolasyon

İzolatörlü yapılarla ilgili talep artıyor

Türkiye, ciddi deprem riskine sahip bir ülke ve son dönemde bu riskin farkındalığı artmış durumda. Maraş depremi sonrasında izolatörlü yapılarla ilgili talep artarken, Fago Sismik İzolasyon da bu alanda yoğun çalışmalar yürütüyor. Ancak, Türkiye’nin yanı sıra uluslararası alanda da deprem riski bulunan birçok bölge bulunuyor. Bu nedenle şirket, ürünlerini uluslararası pazarlara sunarak global bir aktör konumunda yer alıyor.

Fago Sismik İzolasyon

Fago Sismik İzolasyon, izolatörlü konut projeleri geliştirecek

Fago’nun vizyonu sadece inşaat sektöründe değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik alanında da önemli bir rol üstlenmek. Firma, Fago Comfort markası altında izolatörlü konut projeleri geliştirerek bu alanda da öncü olmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir